Nieuwsbrieven

http://www.kleinscheveningen.nl/ehbo/Logo/ehbo%20logo.jpg

        Nieuwsbrief

 

EHBO GIETEN Juli 2021

 

Hallo allemaal onze excuses dat wij niet eerder iets van ons hebben laten horen, maar wij hopen dat jullie de coronatijd goed zijn doorgekomen en in goede gezondheid verkeren.

 Nu de corona maatregelen zijn versoepeld heeft het bestuur sinds lange tijd ook weer vergaderd. Enkele punten die in de bestuursvergadering zijn besproken willen wij via deze nieuwsbrief met jullie delen.

Als bestuur vonden wij het niet gepast om bij de ondernemers aan te kloppen voor advertenties en daarom zal er dit jaar geen verenigingsbulletin worden uitgebracht, maar wordt alle informatie via de mail gecommuniceerd.

Indien iemand een verlopen EHBO-certificaat heeft en wel een geldig pasje nog heeft, dan kan deze worden afgehaald bij Fien. Onder voorbehoud van Covid-1 staat de Algemene Ledenvergadering gepland op 8 september a.s. Wij hopen jullie daar allemaal weer te begroeten. Dus noteer deze datum alvast in je agenda.

 Verslag van de kascommissie over jaar 2019/2020 kunt u vinden op onze webpagina www.EHBOGieten.nl. Begin augustus zal het EHBO een planning maken voor de herhalingslessen. Deze zullen waarschijnlijk medio oktober beginnen natuurlijk ook onder voorbehoud van. Hiervan krijg je vroegtijdig bericht en kunt u natuurlijk ook vinden op de website.

Ten slotte worden er weer verschillende evenementen georganiseerd en komen de aanvragen voor EHBO inzet weer binnen. Schroom niet om je aan te melden voor een evenement, want je weet je staat nooit alleen op een post. Richtlijnen om veilig hulp te verlenen tijdens de corona krijg je als je naar een evenement gaat en zijn ook te vinden op de website.

Rest ons jullie allemaal een fijne zomer te wensen en wellicht zien we elkaar bij een evenement en anders hopelijk 8 september.

 

Het Bestuur