EHBO Gieten
Start
Bestuur
Cursussen
Evenementen
Herhalingen
Foto's
Contact
  
  AVG

 

Voor leden:
Opgave voor
Evenementen
EHBO cursussen

Beginnerscursus eerste hulp

Elk jaar bij voldoende deelname starten wij met de basisopleiding tot Eerste Hulpverlener. Deze basisopleiding is voor iedereen die vanuit privé- sfeer of beroepsmatig interesse heeft in EHBO. Onderwerpen die onder andere aan de orde komen zijn botbreuken, shock, bloedingen, vergiftiging en reanimatie met AED. Deze opleiding omvat ongeveer 16 lesavonden van twee uur waarin u theorie en praktijk krijgt aangeboden over het verlenen van Eerste Hulp.

U kunt na het behalen van het diploma met een ander lid een EHBO post bij activiteiten bemannen om indien nodig eerste hulp te verlenen.

Bij voldoende deelname starten wij  een nieuwe cursus.

Het tarief voor de cursus bedraagt € 195,00  inclusief examen en les materiaal .  Er zijn verschillende zorgverzekeraars die wel tot 75% vergoeden van de cursuskosten!

De lessen vinden plaats  in het Dr. Nassau College, Stoklegginglaan17 in Gieten. De data worden bij definitieve doorgang van de cursus bekendgemaakt aan de cursisten.

Mocht u zich willen inschrijven, vul dan dit formulier in.

Beginnerscursus reanimatie met AED

Bij voldoende opgave starten we met een nieuwe cursus reanimatie en AED bediener deze omvat 3 lessen van 2 uur waarin u theorie en praktijk krijgt aangeboden waar in u leert reanimeren en het gebruiken van een Automatische Externe Defibrillator volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Wij starten de cursus zodra zich 6 cursisten hebben aangemeld. Het tarief voor de cursus is € 45,00. Mocht u zich willen inschrijven, vul dan dit formulier in.

Geldig houden van het eerste hulp diploma

Om het EHBO-diploma met aantekening verbandleer te behouden, dient u 5 herhalingsavonden per jaar te volgen. Jaarlijks organiseert de EHBO vereniging voldoende herhalingsavonden waarin een grote verscheidenheid aan onderwerpen wordt behandeld.

De avonden worden ingevuld door o.a. het herhalen van praktijk en theorie, het oefenen met Lotus slachtoffers, door lezingen van derden zoals ambulance medewerkers, hersenstichting of brandweer.

Mocht u elders een cursus hebben gevolgd, en bij ons de herhalingen willen volgen dan kunt dat aangeven via de formulieren voor EHBO of reanimatie.

Voor meer informatie over cursussen en herhalingen kunt u ook telefonisch contact opnemen met:

mevr.R.L. Oosterveen-Ruiterkamp tel: 0592-261867