EHBO Gieten
Start
Bestuur
Cursussen
Evenementen
Herhalingen
Foto's
Contact

AVG
 
Voor leden:
Opgave voor
Evenementen
Inzet bij evenementen

Het is voor verenigingen en organisaties van evenementen mogelijk om gebruik te maken van onze EHBO diensten.                                                                                 

Een schriftelijke aanvraag voor het verlenen van de dienstverlening dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van het evenement bij ons binnen te zijn.

De vereniging is nu in het bezit van 2 mountainbikes die kunnen worden ingezet bij wandeltochten -veldritten - optochten e.d.

Wij zullen altijd proberen om uw aanvraag te honoreren. Omdat de EHBO- vereniging een vrijwilligersorganisatie is, bestaat de mogelijkheid dat wij niet kunnen voldoen aan uw vraag om EHBO assistentie. Wij zijn (na overleg met u) verantwoordelijk voor de planning en invulling van de EHBO diensten. Van u wordt verwacht dat u de EHBO vrijwilligers  iets te eten en te drinken aanbiedt tijdens de dienstverlening.

Het aanvraagformulier kunt u hieronder invullen. Ook kunt u via e-mail een aanvraag opsturen naar Albert Lanting ,  co÷rdinator evenementen.

U krijgt na uw schriftelijke aanvraag van ons zo spoedig mogelijk (schriftelijk) bericht of wij aan uw aanvraag kunnen voldoen, eventueel nadat wij mondeling contact met u hebben opgenomen.

De kosten zijn.... per dagdeel (2 EHBO-ers).

Voor commerciŰle evenementen zijn de kosten ..... per EHBO-er per dagdeel en evenementen eindigen  na 24.00 uur worden extra kosten berekend.

Wilt u verdere informatie aanvragen, neem dan contact op met de co÷rdinator evenementen.

Wij zijn u graag van dienst!

Klik hier om het formulier in te kunnen vullen

Als het niet lukt om het formulier hierboven in te vullen kunt u ook gebruik maken van een word- document of een pdf .

U kunt de formulieren daarna uitprinten en ingevuld zenden aan EHBO afd. Gieten  p/a A.Lanting  Elzenwal 9 9461 JW Gieten.